Om Høkeren

Høkeren i Årsdale er byens lille købmand og samlingspunkt. Startet og drevet af frivillige fra foreningen Høkeren. Idéen med at lave en Høker kom efter at byens sidste indkøbsmulighed lukkede i efteråret 2009. Da manglede der pludselig et sted at gå hen, når man manglede en liter mælk eller en pakke smør. Og selvfølgelig et sted hvor byens indbyggere kunne mødes og sige hej. Men en kommercielt drevet købmand kan, som i mange andre små samfund, ikke overleve økonomisk. Løsningen blev at oprette foreningen Høkeren, der siden efteråret 2011 har arbejdet hårdt på at rejse midler, skaffe medlemmer og renovere et passende lokale på havnen, som i fremtiden kan rumme Årsdalehøkeren.
Høkeren åbnede 28.april 2012 med en stor byfest.

Se billeder fra åbningsdagen

Bliv frivillig i Høkeren

 

 

En gruppe af de frivillige foran det, der nu er ved at blive omdannet til Høkeren

Frivillige foran den kommende Høker

Høkeren har en pc stående i butikken. Besøgende i Høkeren er velkomne til at bruge maskinen. Der er også gratis wifi til Høkerens gæster. Vi har også en printer, som man kan bruge, dog mod betaling.

Høkeren er blevet til med støtte fra:

LAG-Bornholm

Lokale og Anlægsfonden

Græsrodsfonden

Særlig tak til:
Bestyrelsen i Årsdale Havn for at stille lokale til rådighed og hjælpe med driften.

Interesserede kan læse mere om Aarsdale på byens borgerforenings hjemmeside, hvor man også kan læse om andre aktiviteter i byen:

www.aarsdaleborgerforening.dk

Høkeren er også at finde på Facebook:

www.facebook.com

Telefonnummeret til butikken er : 56492012