Nyhedsbrev september 2014

Nyhedsbrev september 2014

 

Torsdag d. 9. oktober kl.19.00
Ordinært møde for butikspassere- og indkøbsgruppe.

Fredag d. 10. oktober kl. 18.00
Høkeren er underlagt Fødevarestyrelsens bestemmelser. Det betyder bl.a., at der skal gøres rent i Høkeren med faste intervaller. Har du lyst til at være med i en turnus omkring rengøring i Høkeren eller blot lyst til at møde op uden at indgå i en turnus, så er du mere end velkommen. Jo flere hænder, jo hurtigere kan alle komme hjem og nyde aftenen.

Søndag d. 12. oktober kl. 10.00
Sensommeren banker på. Druerne høstes – spises eller koges til en vidunderlig saft. Vi rydder op efter en skøn sommer og gør klar til vinteren. Området omkring Høkeren skal også gøres vinterklar. Rampen skal renses, vinduerne pudses og der skal fejes. Så: Kære medlem, det gør vi sammen. Mød op søndag d. 12. oktober kl. 10.00 og giv en hånd med omkring det praktiske og nyd samtidig en kop formiddagskaffe m/brød sammen med de øvrige medlemmer.

Tirsdag d. 28. oktober kl. 19.00
Her mødes medlemmerne til den årlige generalforsamling i Aarsdalehuset.  Indkaldelsen er sendt ud. Har du forslag der skal op på generalforsamlingen, så husk at de skal være formanden i hænde senest tirsdag d. 14. oktober.

Generelt fra Høkeren:

Mange af medlemmerne har en opgave i forbindelse med Høkerens drift, bl.a. er der mange indkøbere, der hver især har sit ’felt’.  I en stor kommerciel virksomhed/forretning vil det hedde, at man er ’Product Manager’ – men her i Høkeren er vi fuldt ud tilfredse med blot at blive tituleret: indkøber. Det betyder, at byens borgere har nemt til indkøb i det daglige af helt almindelige kolonialvarer, friske grøntsager og specialiteter. 

Kød og pålæg:
Vi forhandler kød fra både Vasagård og Mønstergård på frost, i mindre pakker. Man behøver altså ikke at købe en halv gris eller en hel okse for at få godt bornholmsk kød. Vi tilstræber ligeledes at have pålæg fra Vasagård, når han har det på lager. På køl har vi altid Bornholmer Slagteres spegepølser.

Nødder og tørrede bær:
Som noget helt nyt, er Høkeren blevet eneforhandler i detailhandelen af forskellige nødder, tranebær samt  mørke og lyse rosiner i en super høj kvalitet. En kvalitet der svarer til vinens
1. grand cru! Køb dem og brug dem som en værtindegave eller til ren forkælelse af dig selv og din familie.

Ketchup:
Vi forsøger at være loyale overfor de bornholmske fødevareproducenter. Derfor kan du også finde det sidste hit indenfor ketchup, som er den økologiske Smedens Ketchup. Et luksus produkt du bliver afhængig af, og som mange af Høkerens kunder allerede er blevet afhængig af.

Øvrige varer:
Mel fra Valsemøllen er et af Høkerens kerneprodukter sammen med pasta og pesto fra PastaRiget /Frennegård og sådan er der meget at gå på indkøb efter hos DIN Høker.

Indkøbspose:
Hos Høkeren er det nemt at bære varerne hjem. For ikke mindre end 25,- kan du købe en Høker-stof-pose til dine varer. Indkøbsposerne syes af en glad ’sy-sponsor’, og beløbet 25,- pr. pose går ubeskåret til Høkerens drift. Så: Ligger du inde med stofrester i ren bomuld og måske ruller af sytråd der bare fylder op, kan det leveres hos Høkeren i åbningstiden.

Høkeren takker for alle bidrag, om det er hænder der hjælper, ting til loppevognen eller stof og tråd til Høkerposer – alt tæller!

Bedste hilsner på vegne af Høkeren

Lene