Nyhedsbrev oktober 2019

Gode varer – gode tiltag – og  en skøn sommer til alle Høkerens medlemmer!

Efteråret er kommet
Almindingen står så smukt med efterårets farver og de nedfaldne æbler kunne man fx bruge til Høkerens mostedag. Solen skinnede og der var mulighed for at lave sin egen æblemost i uanede mængder. Der er billeder nedenunder fra dagen.

Oprydningsdag
Sommeren er forbi og Høkerpladsen skal ryddes op, eventuelle blomsterkrukker skal i ly for frosten og møbler skal pakkes væk. Derfor er alle velkomne til at give en hånd med d. 26/10 kl. 10. Vi ses!

Gode tilbud!!
Fra d. 12/9 er vores is sat ned til halv pris så længe lager haves. Der er, som altid, kaffe på kanden så kom ned og hjælp os med at tømme fryseren.

Nyt på hylden
Høkeren er begyndt at forhandle kaffe fra Risteriet Suenõs i Østerlars. På deres egen hjemmeside suenos.dk skriver de således:

” Café Sueños er en arabica kaffe baseret på sorterne Típica og Borbón med et islæt af sorterne Maragojipe og Caturra. Kaffens høje kvalitet skabes i et samspil mellem en rig jordbund og en artsrig skyggeskov, der er hjem for høje træer, slyngplanter og orkideer, samt for mange lokale- og trækfugle og sommerfugle, og mellem miljøbevidst dyrkning og en langsom modning af kaffebærrene på kaffetræernes grene. Først når bærrene er helt modne plukkes de. Alt dette og den omhyggelige forarbejdning giver Café Sueños en blød smag med et strejf af blomster og chokolade.”

Kom endelig ned og smag kaffen i Høkeren. Den købes i hele bønner men vi kværner den gerne for jer.