Nyhedsbrev oktober 2015.

Generalforsamling

 

Husk generalforsamlingen.

 

Og sådan har året sin egen rytme!

Det blev året med Grønne medlemskort og året, hvor du ved køb af et medlemskort også blev Laugsmedlem. Det blev året, hvor du som Laugsmedlem nu kunne købe special-tilbuddene. Det blev også året, hvor Høkeren havde mange gæster fra det nyåbnede Aasdale Søpark, og året hvor en af gæsterne på Team Bornholms evalueringsskema skrev, at den bedste ferieoplevelse var besøget i Høkeren.
Så kan det vist ikke blive større!

Sommeren er gået, der er solgt masser af lokale produkter og ikke mindst kølige drikke og is, som op til flere gange har kunnet nydes i selskab med byens lokale musikere.

Efter en travl sommer kommer årets generalforsamling.

Tirsdag d. 27. oktober kl. 19.00

Det Grønne medlemskort skiftes nu ud med et Rødt kort.

Høkeren afholder den årlige generalforsamling i Aarsdalehuset. Alle er velkomne. Er du ikke medlem kan du købe et medlemskab på selve aftenen, mens nuværende medlemmer ligeledes kan forny sit medlemskort på selve aftenen. Det koster 50,- kroner pr. medlemskab, så husk 50,- i kontanter, eller du kan indbetale til Danske Bank konto 1551-11141218. Her skal du huske navn, adresse og din mailadresse ellers kan vi ikke se, om du har betalt.

Torsdag d. 1. oktober Nye åbningstider

Åbningstiderne for Høkeren er ændret, sådan at der er åbent dagligt fra kl. 14.30 til kl. 17.30.

Og hold endeligt et godt øje på Høkeren. Inden længe vil Høkeren igen kræse om kunderne med skønne juleting, gavekurve du kan få kreeret som du ønsker og mange andre lækkerier.

Mange hilsner på Høkerens vegne/Lene S.