Nyhedsbrev nr. 14 og medlemstilbud.

bali_nuts_2

Juli, sommer, glade turister og legende børn.

Aarsdale emmer af sol og sommer. Det mærkes tydeligt i Høkeren at Aarsdale Søpark er fuldt booket. Vi høster roser i flæng over de mange fantastiske produkter vi har, og specielt priserne får vi ros for. Høkeren er ikke en turistfælde!

Vi har også rigtig mange gode og anderledes varer. Nu kan vi købe en flaske ’boble-vand’ – det er der mange der har savnet. Vi er kommet godt i gang med salg af virkelig god kaffe, der males på stedet, hvis man ønsker det. Første parti er så godt som udsolgt. Kandiseret ingefær var udsolgt på rekordtid og den økologiske lakrids sælges hurtigere, end vi kan få den hjem.

Soap Nuts – miljø og allergivenlig vaskepulver der vokser på træer!

Sidste nye er Soap Nuts. Det er frugten fra sapindus mukorossi. Og, hvad skal vi så med den? Vi skal erstatte det kemiske vaskepulver, som vi bruger i vores vaske-maskine med Soap Nuts. Sapindus mukorossi indeholder naturlige detergenter og er derfor det mest skånsomme vaskepulver, der kan benyttes. Soap Nuts er kun virksomme ved min 30 garder varmt vand – og virker opefter afhængigt af, hvad der skal vaskes. Dvs sæbenødderne forbliver i maskinen hele vasken igennem.

Der skal bruges ca 15 – 18 gram nødder, der lægges i den bomuldspose der medfølger. Når vasken er færdig lægges nødderne til tørre og kan optimalt benyttes 3 til 4 gange. Dvs at der i et kg. Soap Nuts er til minimum 200 maskinvask!

Du kan læse mere om produktet ved at besøge Høkeren.
Pris: 82,-/kg til min. 200 maskinvaske.

Mali by Aarsdale – Helende creme/salve.

På en hylde i Høkere står en creme/salve,
som har nogle ganske specielle egenskaber.
Den er særdeles lægende i forhold til sår og
hudproblemer, men er også helt speciel god
til brandsår og til lindring af alle former for 
insektstik.Cremen er lavet på basis af den
vestafrikanske nød, Kariténødden og tilsat
olie fra Moringa-træet.
Cremen bliver lavet i et samarbejde med en
kvindegruppe i en lille landsby i Mali og to
kvinder fra Aarsdale, Margit og Anette.

På Bornholm kan cremen kun købes hos Høkeren. 

Medlemstilbud – Nøddepesto – så længe lager haves!

Det blev en succes med sidste medlemstilbud som var Røget salt og Peberrodssennep. De bornholmske produkter fra Puks Delikatesser er revet ned af hylderne. Lige nu har vi brændenælde/ramsløgsennep i restordre. Saltene sælger også godt. Kvikke kokke blander de forskellige salte og bruger det som ’scrub’ til stegen – og her taler vi om den steg, der lægges på grillen!

Vi har fået endnu en fin aftale med Puks Delikatesser. Vi har fået en nøddepesto til en rigtig god pris. Det skal Laugets medlemmer have gavn af. Vi tilbyder nu en nøddepesto, der kan bruges til osten, som topping på salaten eller prøv en skefuld i den dressing du ryster sammen til din tomatsalat. Det smager himmelsk!

Prisen er til dig som Laugsmedlem 18,-
(Normalpris er 25,-)

Nye ansigter.

Gennemsnitsalderen for de aktive i Høkeren har endelig fået et ryk i den rigtige retning. Du kan som handlende se nye yngre ansigter. Velkommen til Tenna, Benita og Harald. Vi håber så inderligt, at de falder godt til, og at du som handlende vil tage godt imod de nye aktive. At have en butik i så lille en by som Aarsdale kræver, at der hele tiden er ekstra hænder at trække på. Der er altid et lille job at finde, hvis du har nogle timer til overs, som du vil give til Din By.

Fortsat god sommer
Lene S.

Høkeren – din lokale butik med de mange herlighedsværdier!
Støt op om den og din by!