Nyhedsbrev november 2019

Gode lokale varer – gode tiltag – og gode tilbud!
Jul hos Høkeren
Den 24. november kl. 12 åbnes dørene til dette års julebord, hvor der vil være mulighed for at købe juleknas til ganen, julepynt, hjemmelavede kunsthåndværker og julegran samt juletræer af nobilisgran og nordmannsgran. Kig forbi i disse juletider. Køb fra julebordet betales kontant eller
via mobilepay.
Julemærkemarchen d. 1 december
Søndag d. 1. december er der mulighed for at deltage i den årlige julemærkemarch. Man kan løbe eller gå og være med til at støtte op om landets 5 julemærkehjem. For tilmelding og nærmere info https://www.julemaerkemarchen.dk/ Ved løbets afslutning giver Høkeren en kop kakao/the/kaffe at varme sig på.

Årets julekort med smukt genkendelige motiver fra Aarsdale. Kunstneren bag er den lokale tegner Gunnar Breiding.
Nyt fra hylden
Skån miljøet og vask dit tøj med sæbenødder der både er hudvenlige, kemikaliefrie og bedre for vores miljø.
Det er nu muligt at forkæle de firbenede med testvindende kvalitetsfoder fra danske Essential Foods, der gør en dyd ud af sammensætte den rette ernæring til dit dyr. Vi fører både godbider og 3 kg. foderposer.
Der er stadig penge at spare i udvalget af lokalt kød, ispinde til en 10’er og i hele december måned sælges Høkerens luksus Java kaffe til 30 kr.
Bløde lækre fåreskind af høj kvalitet fra bl.a. Ellebygård i Ølene.

På Bornholm er Høkeren eneforhandler af den efterspurgte Karitécreme. I et samarbejde mellem Karité kvinderne i Burkina Faso, Mali og Årsdale, er det nu også lykkedes, at få økologisk ren og meget sund Moringaolie, på små pipette flasker til salg i Høkeren.
Moringaolie er en meget nærende olie fremstillet af frø, fra Moringa træet. Kvinderne i syd har nænsomt koldpresset de små frø og sikret at olien har bevaret sine mange gode egenskaber.
Olien kan bruges til hudpleje både morgen og aften.
Moringaolien anses for at være verdens dyreste kosmetikolie – men ikke i Høkeren!

                                         Vi ses i Høkeren!

Nyhedsbrevet er skrevet af Sissal Milo, lay-out Anette
Sonne. Face Book og Høkerens hjemmeside Erik Bjerre