Nyhedsbrev november 2014

november_1

Mandag d. 10.november kl. 19.00
Ordinært butiksmøde, som er for passere og indkøbere og for dig der gerne vil være med som enten passer eller indkøber eller måske for dig, der har lyst til at være en del af soigneringsteamet!

Lørdag d. 22. november kl. 11.00
Trænger du til en rask gåtur i skoven, så er chancen her nu. Anette Sonne sørger for, at vi får adgang til at samle pyntegrønt, som efterfølgende skal bundtes og sælges på ’vognen’ udenfor Høkeren. Vi mødes udenfor Høkeren i fornuftigt tøj, og så den uundværlige grensaks. Måske et enkelt ørnenæb vil være godt!

Fredag d. 28. november kl. 14.30
Vi slår dørene op til en måneds julestemning i Høkeren. Kom og bliv inspireret af de mange gode tilbud og nyd et glas god gløgg, sammen med de andre Høker medlemmer.

 Øvrigt:

Generalforsamling:
Generalforsamlingen er afholdt, med alvor og humor, valg af bestyrelse, debat og afstemning.

På Høkerens webside kan du læse referat og formandens beretning. Du kan bl.a. læse, at du siden sidste nyhedsbrev er opgraderet fra Høkermedlem til decideret Laugs medlem.
Du kan også læse, at økonomien er god. Bedst af alt er, at omsætningen i vinterhalvåret er steget markant og viser behovet for en nærbutik! Tak til alle Jer der handler i butikken og ikke mindst til alle de frivillige, der gør deres bedste for at butikken kan holde åbent 365 dage om året, med et bredt varesortiment.

Den grønne kant:
Vil du være medlem af Høkerlauget koster det 50,- for et personligt medlemskab. Kortet for indeværende periode har nyt design. Se efter den grønne kant! Mød op i butikken og forny dit medlemskort.
Vi arbejder hårdt på at skaffe gode medlemstilbud. Tilbuddene vil blive annonceret i nyhedsbrevene.

Stillingsannoncer:
Vi mangler flere til soigneringsteamet. Du skal ikke møde op hver dag, højest et par timer en gang om måneden. Har du lyst til at soignere hylder og tjekke at varerne tager sig godt ud, svinge en støvsuger og en klud, så send en mail til lenestenstrop@mail.dk

 

Honning:
Honning fra Ole Hertz, du får næsten et halvt kg. luksus honning for kr.: 40,-. Ved du at:
For at fremstille et glas honning, som de der står på butikkens hylder, skal bierne tilsammen flyve lige så langt, som 2½ gang rundt om jorden!

 

Stenalderbrød:
Orker du ikke at stå med indkøbslisten og købe de mange forskellige ingredienser, der skal bruges til et stenalderbrød, så kan du nu hos Høkeren købe en færdig blanding fra Bager Thorsen i Hasle. Stenalderbrød indeholder ingen former for mel, men består udelukkende af frø, kerner og nødder – og lever således op til stenalderkostens forskrift om ikke at spise forarbejdet mel og sukker. Blandingen er velegnet for glutenallergikere.
Pris pr. blanding kr.: 35,-

 

Te og kaffesirup:
Kvalitets te i poser af 100/150 gram, til fornuftige priser, skulle gerne være at finde på hylderne ultimo uge 46. Vi har lige fra økologisk keemund til hvid te med havtorn. Kom ned og blive inspireret. Prisen varierer, afhængig af hvilken te du køber.

Kaffesirup er blevet et hit. Vi forhandler 3 forskellige slags, som kan benyttes til kaffen eller til isen/desserten eller til at pakke i vores røde julepapirsposer med gode nødder og tørrede frugter, som en værtindegave eller en mandelgave. Kaffesirup er ligeledes at finde på hylderne ultimo uge 46. Pris for en flaske kr.: 28,-.

Bedste hilsner på Høkerlaugets vegne
Lene