Nyhedsbrev marts 2016

Så er påsken over os!

Det spirer og krabler alle steder, og lyset optør vores vinterblege sjæle.I dette nyhedsbrev kommer vi rundt om det hele. Høkerens nye is, lammekød fra Hammershus, vores skønne æg fra glade høns, og meget mere.

Og så går det jo godt i Høkeren! Det viser økonomien og det viser den glade gruppe af frivillige der får hjulene til at løbe så fint rundt.
Vi fejrer os selv og vi fejrer vores kunder.

Det gør vi til Høkerens fødselsdag lørdag den 30. april, klokken 14, hvor vi giver smagsprøver på vores specialiteter og disker op med kaffe og kage’ og så er musikken tilbage’. Så kom glad og hils på din nabo eller en fremmed og støt op om vores alle sammen’s butik. Vel mødt og rigtig god påske inden da.

Kvalitets kød
Friske forsyninger af kød på frost. Vi fører det lækre kød fra gårdbutikken i Vestermarie og fra Thor Kure i Ølene, lam og økologisk oksekød. Nogen gange også gedekød. Kom, kik og køb. Det bliver hurtigt udsolgt.

IS
Så er isen kommet til Høkeren!
Både pinde isene og de lækre vafler med gammeldags iskugler og pynt. Nye varianter som chokolade med mintsmag og marscapone med citron er kommet til.

Nødder og tørret frugt
Husk også, at du kan købe de lækre nødder fra Harilds Nuts hos os: mandler, valnødder, hasselnødder, paranødder, macadamia osv. Og tørret frugt som lyse og mørke rosiner og tranebær – ideelle som frisk indslag i salaten.

Dit medlemskab har betydning
Husk at forny dit medlemskab.
Vi går ikke længere fra “dør til dør” for at opkræve kontingent, men du kan hurtigt få bragt sagen i orden ved enten at indbetale  beløbet via netbank til foreningskontoen    reg. 1551 – kontonummer 11141218 -husk at notere dit navn – eller ved at betale ved kassen i Høkeren. Et medlemskab går fra oktober til oktober og koster 50 kr, så alle kan være med til at støtte det gode initiativ. Selvom man ikke har bopæl i Årsdale, kan man godt blive medlem af Høkeren – laugsmedlem kalder vi det – så fortæl gerne om denne mulighed til dine venner og bekendte udenfor vores by.

Er din e-mail adresse up to date?
Det er vigtigt at vi har din korrekte e-mail adresse, så vi kan sende brev til dig, når der sker noget spændende i Høkerens verden. Hvis du er i tvivl om den er forkert eller hvis du har fået en ny, kan du sende en besked til oldermanden, Olav Elvang  på adressen oelvang@gmail.com og oplyse din aktuelle mailadresse.

Sæt kryds i kalenderen
D.11. juni skal vi have den årlige fest på havnen. Det er ikke en “Årsdalefest” hvor hele Bornholm er inviteret. Det er en fest for årsdaleboere, Årsdales foreninger og virksomheder, og for de høkermedlemmer, der bor uden for vores by.
Der kommer mere om festen senere.

Dette nyhedsbrev  er lavet af:              B_flag_1   

Nana Gitz-Madsen

Bernitta Bjørn Andersen

Anette Sonne

Olav Elvang har brevet sendt ud

Erik Bjerre sørget for info til Face Book & Høkerens hjemmeside

Endnu engang – hav en rigtig god påske. Vi ses i Høkeren- som selvfølgelig har åbent alle dage.

Høkeren i Arsdale – byens egen butik