Nyhedsbrev december 2019

Gode lokale varer – gode tiltag – og gode tilbud!

Jul hos Høkeren
Høkeren er selvfølgelig åben i højtiderne mellem jul og nytår. Dog ser åbningstiderne anderledes ud i juledagene. Åbningstiderne i julen fra d. 22. til d. 26. december er Høkeren åbent kl. 10:00 til 12:00

Ugentlig lukkedag
Da vi mangler passere og har svært ved ar få vagterne dækket bliver vi nødsaget til at holde en ugentlig lukkedag. Den træder i kraft til januar og vil være gældende til og med april 2020. Nærmere info vil være at finde i opslag på Høkerens dør. I samme ombæring bør det nævnes, at der er et stor behov og ønske om flere passerer til Høkeren. Så har du lyst, eller kender en der har lyst, tøv endelig ikke. der vil være mulighed for al den oplæring du/I har brug for frem til sommerperioden. Send en sms eller ring til Lise 51329980 eller Ulla 25753682 og få en snak.

Hvis man har lyst kan man finde referat af generalforsamlingen på Høkerens hjemmeside.
https://aarsdalehoeker.dk/

Jule klippeklister dag
Den 6. december var byens børn inviteret til at klippeklistre, så der kunne laves lidt julepynt til Høkeren. Det viste sig at blive nogle hyggelige timer og kan forhåbentlig blive en årlig begivenhed.

Til sidst, men ikke mindst, skal der lyde en kæmpe julehilsen til alle vores medlemmer og kunder. Vi vil gerne takke for et godt år og mindes de små gode snakke, hyggelige historier og venlige ansigter. I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

De bedste hilsener
fra Høkeren
Sissal Milo