Nyhedsbrev august 2016.

hoker54k

Nye åbningstider
Det tidlige efterår står for døren. Turisterne bliver færre og travlheden i Høkeren mindre. Derfor er det nu igen tid til at indføre normale åbningstider som er: 14.30 – 17.30 – alle dage. Åbningstiderne gælder fra d. 15. august.

Høkeren på flere sprog
Høkeren får ofte besøg af kunder, der ikke har lokalt tilhørsforhold. De spørger interesseret og undres tit over, hvordan det kan lade sig gøre at drive et sted som Høkeren. Derfor har vi lavet en folder, der på dansk, engelsk og tysk giver et kort rids af Høkerens historie og dagligdag. Folderen vil komme til at ligge fremme i butikken til information og inspiration.

Gode priser i Høkeren!
Høkeren har ofte konkurrencedygtige priser. Og i nogle tilfælde endda lavere priser end i andre butikker. For eksempel pasta og pesto fra Frennegård og mel fra Valsemøllen – her kan du gøre en god handel i Høkeren. Vores vinudvalg er stort for så lille en butik at være – og vi har vin til enhver pengepung. Bl.a. en god “hverdags-vin” til 38 kr. for en flaske.

Karité – cremen der er lige til at spise!
Høkeren er den eneste fysiske butik, som har fået ret til at forhandle Karités cremer,der ellers kun sælges over nettet. Projektet Karité er et samarbejde mellem kvinder i Pah i Mali og Årsdale på Bornholm, som har fokus på bæredygtighed, økologi og sundhed. Cremen er et helt rent naturprodukt baseret på 95% rent Beurre de karité/sheasbutter. Nøddesmørret fra kvinderne i Vestafrika, er kendt for sine lindrende, lægende og beskyttende egenskaber, som stammer fra det store indhold af gode fedtsyrer og antioxidanter. Karités cremer er helt fri for animalske- eller kemiske tilsætningsstoffer, herunder parabener, farvestof og plastikgranulat. Husk Karité, den er hjælpsom både mod insektstik, solskoldning, og tør og irriteret hud.

Giv en hånd i Høkeren!
Der har været meget travlt i Høkeren her i sommer, og det er jo rigtig godt for butikken, men passerne har også været spændt hårdt for. Der er stadig mange opgaver, større og mindre, der skal løses, selv om vi nu går ind i en mere roligperiode. Har du tid og lyst til at give os en hånd på en uforpligtende måde, er du mere end velkommen. Vi kan stadig godt bruge flere passere, men der er også andre opgaver som indkøb, oprydning, prismærkning, opfyldning af varer, pasning af udeareal, aftørring af hylder mm. Kontakt en passer i butikken og få mere at vide.

Dette nyhedsbrev er skrevet af: Nana Gitz-Madsen og Anette Sonne. Anette har sat brevet op, Olav Elvang har sendt det ud, Erik Bjerre har redigeret og sat nyhedsbrevet op på Face Book & Høkerens hjemmeside, passerne kommet med in-put.

Høkeren i Årsdale – byens egen butik