Nyhedsbrev april 2016.

HØKEREN har fødselsdag
og det har den jo, og det er …. DEN 30. april, klokken 14. Så er vores lille darling blevet hele 4 år. Kom glad og vær med til at fejre HØKEREN den sidste lørdag i april. Vi byder på lidt til ganen og lidt til varmen, og der ud over sælger vi drikkevare til de rene Høker priser. Musikken vil spille på pladsen foran HØKEREN og solen vil skinne på alle dem vi kender, og dem vi bare ikke har mødt endnu. Vi ses til en forrygende eftermiddag.

Varer til 1/2 pris!
Som følge af nye regler er det nu tilladt at sælge visse varer, hvor holdbarhedsdatoen er overskredet.
Det gælder varer, som ikke er letfordærvelige, og som er mærket med “Bedst før…” eller “Mindst holdbar til….”.
Disse varer har vi før kasseret.
Men nu er det muligt for os at sælge dem til stærkt nedsat pris.
Det gavner Høkeren, vi får mindre tab/spild.
Det gavner vores kunder, de får mulighed for at købe nogen ekstra billige varer.
Og det gavner miljøet, at der er mindre madspild.
Denne varegruppe vil være samlet ét sted og skiltet med nedsat pris pga dato.

Til støtte for positive forandringer
container fra Årsdale til Afrika sidst i majAfrika containerLandsbyens skole
Nede på havnen i Årsdale, omme ved petanque-klubben, står en container, men før regntiden i Vestafrika starter, skal den ud på en lang rejse til den lille landsby Pah, som ligger lige syd for Sahara. Det er Årsdale Borgerforening og foreningen International Kontakt, der har fået  en bevilling af DANIDA/ Genbrug til Syd.
Derfor indsamler vi cykler, håndværktøj til de unge mænds cykelværksted, haveredskaber, spande, store gryder, tæpper, lagner, forbindingssager til sundhedshus og fødestue, strikkegarn til kvindegruppen, metalfade, skoletasker og skolematerialer, fodboldtøj og meget andet til skolen- men ikke beklædning og ikke plastikting. Landsbyens “ønskeliste” er sat på containeren.
Inden containeren bliver sendt afsted, vil den blive udsmykket med lokale motiver af en gruppe kreative årsdalefolk. Har du også lyst til at være med til at male, kan du melde dig i Høkeren. -Hjælp os med at fylde containeren.
Kontakt til indsamlingen:  Lene & Sv. Erik Hjorth Hansen – 20497476/ 56496517 – Frank (Lasse) Rasmussen, Kirsten Clausen – 56496882 – Anette Sonne -29126075

 Vi ønsker aller Høkerens kunder og venner “Godt forår”

Dette nyhedsbrev er lavet af:  Nana Gitz-Madsen, Bernitta Bjørn Andersen, Anette Sonne. Olav Elvang har sendt brevet ud, Erik Bjerre sat nyhedsbrevet op på  Face Book & Høkerens hjemmeside, passerne kommet med in-put.