Nyhedsbrev oktober 2014

Nyhedsbrev oktober 2014.

Kære Høker medlem.

HUSK! Årets generalforsamling…..
…. hvor du kan møde Høkerens
bestyrelse, Høkerens mange medlemmer
og samtidig forny dit medlemskort.
Generalforsamling

Onsdag d. 22. oktober kl. 19.00
Høkerens bestyrelse holder møde og finpudser de sidste detaljer til generalforsamlingen. Alle har travlt, kassereren afstemmer kolonner og tal, den kritiske revisor skal sætte sin underskrift og dokumenter at alt er, som det skal være. Formanden bruger de lange mørke aftener til at skrive den årlige beretning, og der arbejdes på en ny procedure omkring fornyelse af medlemskab til Høkeren.

Tirsdag d. 28. oktober kl. 19.00
Høkeren afholder den årlige generalforsamling i Aarsdalehuset. Alle er velkomne. Er du ikke medlem kan du købe et medlemskab på selve aftenen, mens nuværende medlemmer ligeledes kan forny sit medlemskort på selve aftenen. Det koster 50,- kroner pr. medlemskab, så husk 50,- i kontanter. Som noget nyt arbejder vi hen imod at kunne give Høkerens medlemmer et helt specielt tilbud, på en udvalgt vare.

Mandag d. 3. november NYE ÅBNINGSTIDER
Åbningstiderne for Høkeren er ændret, sådan at der er åbent fra kl. 14.30 til kl. 17.30. Der vil stadig være åbent hver dag.

Mandag d. 10. november kl. 19.00
Passere og indkøbere holder det månedlige møde. Her drøftes nye tiltag, der planlægges vagtskema og leges med tiltag i forbindelse med årstiden, her bl.a. julen, der står for døren. Har du lyst til at være passer eller indkøber, er du velkommen på mødet.

Lørdag d. 22. november kl. 11.00
Forberedelse af julemåneden. Vi mødes udenfor Høkeren og drager i skoven sammen for at samle pyntegrønt. Anette sørger selvfølgelig for adgang, så vi ikke skal snige os rundt. Mere om det i næste nyhedsbrev.

Generelt fra Høkeren:

Vedligeholdelse af plantekasser:
Tore vedligeholder plantekasserne på Høkerpladsen, i år har Tore sat en masse løg, så kasserne gerne skulle stå med smukke blomster, tidligt på sæsonen.

Fremstilling af kurve i papirflet:
I et forsøg på et nyt tiltag i forbindelse med Høkerens julesalg, underviste Vibeke i papirflet . En ganske stor proces, hvor forarbejdet var altafgørende. Hvor mange kurve der bliver sat til salg, er i skrivende stund uvist, for der lægges timer og sjæl i hver kurv, og prisen for en kurv, der står færdig og nylakeret vil blive ganske pæn. Stor tak til Vibeke for hendes tålmod.
Fletning
Kristina i fuld gang med fletning under kyndig vejledning af Vibeke.
Og endelig i mål: 2 smukke kurve og ja, Helles ostemad er også sneget sig ind i billedet!

Nødder og tørrede bær:
Vi annoncerede i sidste nyhedsbrev og status er: At Høkerens grand cru nødder og tørrede bær er blevet en succes. Bl.a gule rosiner, som er svære at finde her på Bornholm, sælges fra Høkeren. Vores salg af macadamianødder giver grossisten grå hår, for vi sælger dem hurtigere end de kan leveres til os.

Stillingsannonce:
Vi mangler et team, der har lyst til at soignere hylder og tjekke at varerne tager sig godt ud. Findes der nogle seriøse damer og herrer, par, veninder etc., der vil bruge nogle timer i DIN nærbutik, så send en mail til lenestenstrop@mail.dk

Bedste hilsner på vegne af Høkeren
Lene