Nyheder (historie)

  År 2019      År 2018       År 2017

  År 2016      År 2015       År 2014

  År 2013      År 2012       År  2011

Der kan være problemer for smartphone i rullemenuen.
Der arbejdes med sagen.

Høkerens livshistorie findes her. 

2011 er året hvor tankerne aabningsdagopstår, kan der laves en købmandsbutik, kan der skaffes kapital, kan der skaffes frivillige nok, er der nogen bygning til rådighed og tusinde andre ting. Der arbejdes hårdt, der nedsættes mange grupper, der forhandles til højre og venstre og så en dag er der generalforsamling, foreningen Høkeren er en realitet.

Kapitalbehovet kommer på plads, ombygning går i gang, nye diskussioner, hvad skal vi have i butikken, køleskabe, frysere, hylder og masser af andre ting, hvad skal vi forhandle, hvordan skaffer vi de ønskede vare, der er ingen ende på spørgsmålene.
Der oprettes to vigtige grupper, en passer gruppe, som er dem der står bag disken og en indkøbsgruppe. Indkøbsgruppens opgave består i at købe gode tilbud rundt på Bornholm og lave leveringsaftaler med lokal producenter. Derudover er der aftaler med grossistfirmaer.

Den 28/4 2012 oprandt dagen, Høkeren åbnede, det var et kæmpe tilløbsstykke med masser af mennesker, se de mange billeder.
Butikken går strygende, varer sortimentet er udvidet og afdelingen med økologi vokser. Alt foregår stadig ved hjælp af 100 % frivillig arbejdskraft.