Medlemstilbud april 2015

 Påske og chokolade hører sammen!

Kjærstrup Chokolade lancerer et nyt produkt. Det har Høkeren som den første, fået lov til at lancere for Laugets medlemmer, til en helt speciel pris.

 Kuvertstykker – chokoladestykket til kaffen – den gode mundsmag der liiiiggee skal give smagen og sødmen. Chokoladen består af 75% trinitario-bønne. Chokoladen er frisk i smagen uden den tørhed, som der ofte er i en god chokolade med en høj cacaobønne-procent. Hvert stykke indeholder under 1 gram sukker, og som noget nyt er det produceret uden tilsætning af sojalecitin.

 Sojalecitin er et biprodukt fra fremstilling af sojaolie og benyttes som emulgering til levnedsmidler. Det har man valgt at styre udenom i kuvertstykkerne fra Kjærstrup Chokolade.

 1 stk. koster kr.: 5,- men vi sælger i poser med 10 stk til en pris af kr.: 30,- til Laugets medlemmer. Ikke Laugsmedlemmer skal betale kr.: 50,-.

 Til de første kunder der køber kuvertstykkerne, er der en ekstra påskehilsen fra Birgitte og Peter Kjærstrup. Et superlækkert marcipanæg dyppet i den skønneste mørke chokolade.

 Fra Skærtorsdag er det muligt at købe kuvertstykkerne efter først til mølle princippet. Som den udsendte fra Høkeren, har jeg prøvesmagt og de smager vidunderlige!

 

Høkeren – din lokale butik med de mange herlighedsværdier!
Støt op om den og din by!