Login tilføjet

Nogle gange kan man ikke se skoven for bare tær. Jeg må indrømme at jeg glemte login knappen da jeg designede menuerne. Men nu er den der og man kan trykke på “registrer” i bunden, hvorefter man kan få adgang. Der vil blive sendt en lang og bøvlet kode til ens email bagefter og den kan ændres når man har logget ind første gang. Der gøres ved at trykke på det lille ikon der kommer øverst i højre hjørne, når man har logget ind.

Den første kommentar eller indlæg man laver skal godkendes, ikke pga. indhold, men simpelthen for at beskytte siden mod spam (uønsket reklamepost). Herefter vil man frit kunne deltage i debatten uden censur herfra 🙂

Hvis i opdager andre ting jeg har glemt, eller hvis noget ganske simpelt ikke giver mening så skriv til esben@esbennielsen.dk eller ring 26829309.

Man kan både kommentere på historierne her på forsiden, men prøv engang også at skrive et indlæg i forumet! Det er det mest praktiske. Man kan ikke gøre noget galt, så kast jer ud i det 🙂

Feedback er nødvendigt så jeg kan få luget ud i fejlene, og så vi kan få en god hjemmeside! Så skriv eller ring endelig.

Vh
Esben